Camperplaatsen

Camperplaats Zandvoort (NL)

Camperplaats Zandvoort is een ideale camperplaats met uitzicht op zee. De camperplaats bied maar liefst 14 camperplaatsen aan voor zelfvoorzienende campers. Wanneer je even lekker wil uitwaaien op het strand, een dagje zee of gewoon even lekker niks dan ben je hier bij Camperplaats Zandvoort op het goede adres.

De Camperplaats:
De camperplaatsen zijn niet ruim doordat je op een parkeerplaats staat. Hierdoor sta je vrij dicht naast de andere camperaars. Wij vonden dit geen probleem. Wanneer je privacy wil kan je toch je gordijnen dichtdoen en de camper zo afsluiten voor de “buitenwereld”. Als kers op de taart, kun je bij goed en helder weer vanuit je voorraam de zonsondergang zien. Hoe geweldig is dat.

Conclusie
Leuke camperplaats voor 1 of 2 overnachtingen wanneer je wil genieten van de zon, de zee en het strand. De prijs voor deze plaats is ongeveer €40,- per nacht. Niet de goedkoopste plek, maar wel één van de mooiste met dit uitzicht.

Auteur

s_melkert@live.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *