Camperplaatsen

P am Grillplatz, Burghausen (DE)

Een simpele maar mooi aangelegen camperplaats vind je in Burghausen. De camperplek heeft plaats voor ongeveer 18 campers en kost €10,- per nacht. De betaling kan via de automaat voldaan worden. Hierna krijg je een bon, welke je achter je raam kan plaatsen.

Betaalautomaat bij de camperplaats.

Sanitaire voorzieningen zitten er bij de camperplaats niet bij. Wel bestaat er een mogelijkheid om een sleutel op te halen voor de sanitaire voorzieningen tegenover de camperplaats. Ik lees op Campercontact veel berichten dat de sanitaire voorzieningen niet open waren, maar dat klopt ook. Je kunt hiervoor namelijk een sleutel ophalen bij Bürgerhaus Burghausen. Voor de sleutel betaal je €50,- euro borg. De mogelijkheid voor een sleutel ophalen kan tussen 01 April en 7 november. Meer informatie vind je op de website, hier staan ook de adresgegevens bij.

Bij deze mooi aangelegen camperplaats is het mogelijk om je watertank te vullen met schoon water. De kosten hiervoor zijn €1,- voor 100 liter. Stroom kost €1,- per 1kw. Tegen betaling is het mogelijk om je cassettetoilet schoon/leeg te maken (tegen betaling).

Naast de camperplaats zit een speelplaats van maar liefst 7000m2. Ideaal wanneer je met kinderen op reis bent. Dit park is overigens gratis te bezoeken. Er is een skatepark, fietsbaan en een tal aan motorische apparaten en speeltoestellen waar de kinderen zich echt kunnen uitleven. Wij gaan er zeker nog een keer terug. Onze kinderen hebben zich echt vermaakt. De volgende keer moet de step natuurlijk wel mee.

Speelplaats nabij de camperplaats.

Als kers op de taart bevind zich in Burghausen het langste kasteel ter wereld! Hoe gaaf is dat. Het is echt de moeite waard om dit prachtige kasteel te bezoeken. Uniek is hij. De lengte van het kasteel is 1051 meter lang. Wat ook mooi is aan dit kasteel, is dat er ook mensen wonen en er zich verschillende kleine winkels bevinden.

Uitzicht op Burghausen vanaf het Kasteel Burghausen

Auteur

s_melkert@live.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *